Guestbook

Commentaren: 19
 • #19

  Ayla (dinsdag, 18 april 2023 22:07)

  Inmiddels mijn tweede shoot bij Arton gedaan. Arton helpt je om bij je gevoel te komen door echt met je te praten en je te leren kennen. Dat kan helpend zijn om bepaalde blokkades in jezelf weg te nemen tijdens het shooten. En om zo jouw persoonlijke en sterke kant, of juist kwetsbare kant, naar boven te halen. Het is prettig om met Arton samen te werken.

 • #18

  Vera Lammerink (vrijdag, 04 november 2022 10:14)

  Mijn eerste kennismaking met Arton was erg spontaan. Ik voelde me op mijn gemak en het feit dat hij mijn sensitiviteit en ware aard direct kon oppikken gaf mij de ervaring van een goede verbinding. Hij maakt ware lichamelijke kunst met zijn bodypaints, kunstvoorwerpen en fotografie. Ik kijk uit naar onze samenwerking en de mooie resultaten die daar uit mogen ontstaan ✨

 • #17

  Kim Verstappen (vrijdag, 21 oktober 2022 10:29)

  Afgelopen week mijn eerste shoot gehad, wat een fijne man is Arton, hij stelde me meteen op mijn gemak, waardoor ik me helemaal niet naakt voelde (terwijl ik dat wel was) kijk enorm uit naar de foto’s en het volgende project :)

 • #16

  René (zondag, 16 oktober 2022 11:04)

  9 oktober bij Arton geweest voor een kennismaking en korte shoot, het werd een gezellige middag die begon met kletsen, koffie en stroopwafels…
  Daarna aan het werk, uit de kleren, in de bodypaint en shooten… Een ontspannen, leuke maar wel serieuze shoot.
  Ik heb inmiddels de eerste resultaten gezien en dat ziet er super uit…
  Op naar een volgende samenwerking, wat mij betreft..

 • #15

  Eef (vrijdag, 17 juni 2022 10:16)

  Meteen tijdens de kennismaking voelde ik me al op mijn gemak met Arton. We hebben een heel fijn gesprek gehad. Hij heeft echt aandacht voor wie jij bent als persoon! Tijdens het shooten had ik een gevoel van ruimte om te kunnen zijn wie ik ben en mezelf ook zo te kunnen laten zien. En we hebben ook veel gelachen!

  Arton heeft een fijne manier van werken, waar hij je stimuleert om naar je gevoel te gaan en vanuit daar te performen. Hij legt de momenten heel mooi vast, enorm gaaf om dat daarna terug te kunnen zien in de foto's!

  De stijl waarin Arton werkt vind ik erg tof en het is bijzonder en fijn om echt samen iets te creëren. Het hele proces vanaf de ideeën, tot de paint en het daadwerkelijke shooten is een bijzondere en heel erg leuke ervaring. Het werken met bodypaint heeft mij een totaal andere kijk op mijn lichaam gegeven, die ik nooit eerder heb kunnen ervaren. Ik ben weer en meer in contact gekomen met delen van mezelf en van mijn lichaam. Daar ben ik Arton heel erg dankbaar voor!

 • #14

  Coen (donderdag, 25 november 2021 19:42)

  Ik heb 24-11-21 een leuke shoot bij Arton gehad. Het was een kennismakingsgesprek met een korte fotosessie. Het was erg fijn om met Arton te werken en ik voelde me erg op mijn gemak bij hem. Arton gaf duidelijke aanwijzingen en nam de tijd om mij tips te geven. Ik kijk uit naar de volgende sessie.

 • #13

  Kim Scheers (dinsdag, 09 november 2021 07:36)

  Vorige maand deed ik een eerste shoot bij Arton. Voor het eerst werd ik gebodypaint en het was heel fijn om samen te kiezen en experimenteren. Als model mocht ik ook mee nadenken over kleuren en attributen, wat het voor mij heel leuk maakt. Ik voelde me steeds op mijn gemak bij Arton en kon me daardoor helemaal uitleven voor de camera. Ik kijk er naar uit om weer samen te werken.

 • #12

  Michelle (zaterdag, 30 oktober 2021 04:42)

  Vorige week voor het eerst mogen shooten met Arton tijdens de kennis making. Wat echt een relaxed en ontspannend moment was. Arton komt erg respectvol over en handelt hier ook naar. Wat zorgde voor een erg prettige samenwerking, en mooie resultaten. Echt een aanrader, de volgende keer hoop ik ook Ilse te mogen ontmoeten. Maar na de trotse verhalen van Arton kan het niet anders dan een mooi mens zijn !<3

 • #11

  Ukk (vrijdag, 29 oktober 2021 16:13)

  Een poosje geleden een fijne samenwerking gehad met Arton. Na een kopje koffie en alles goed doorgesproken te hebben zijn we aan de slag gegaan. Arton zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ongedwongen sfeer en goede communicatie.

 • #10

  Anouk (zondag, 11 oktober 2020 23:22)

  Ik heb veel shoots gehad maar met arton was het heel bijzonder. Het gaat een stap verder er kwam een emotie los die ik niet eerder bij mezelf had gevoeld. Pure energie kreeg ik ervan.

  De gesprekken waren heel fijn en gezellig. Samenwerking voor mij voor herhaling vatbaar! Echt een aanrader als je een bijzonders wil!

 • #9

  Danielle (woensdag, 07 oktober 2020 12:20)

  Arton en ik hebben al meerdere malen samengewerkt.
  Goede energie en goede gesprekken vloeien altijd uit in mooi fotomateriaal.

  Ik kan een samenwerking van harte aanbevelen.

  Until we meet again... :)

 • #8

  Wim Slegers (zondag, 02 augustus 2020 17:37)

  Arton heeft ons heel goed geholpen om onze foto shoot heel erg mooi te maken. Door onze inspiratie en het creatieve van Arton zijn er hele mooie foto's gemaakt tijdens onze shoot. De samenwerking tussen Arton en ons ging heel erg soepel en erg prettig. Ik zal Arton zeker aanraden voor een speciale foto shoot.

 • #7

  Iris Maureau (dinsdag, 21 juli 2020 10:51)

  Ilse heeft me heel goed geholpen bij de 2e shoot. Ik voelde me enorm op mijn gemak door Ilse. Het was een warme en gezellige samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is. Ook Ilse maakt fantastische dingen. Je bent een voorbeeld voor vele Ilse! Ik hoop ooit ook open te kunnen breken en al mijn emotie te kunnen laten zien. Het begin is gemaakt! Zeker een aanrader om met Ilse en Arton een shoot te doen! Gegarandeerd een kunstwerk!

  Iris Maureau

 • #6

  Iris Maureau (dinsdag, 21 juli 2020 10:41)

  Heel erg tevreden over de shoots die ik heb gedaan. Niet alleen een open, betrouwbaar fijne man om mee te werken maar ook een super mooi resultaat! Arton maakt overal een kunstwerk van!

  Iris Maureau

 • #5

  Luci (woensdag, 09 oktober 2019 15:38)

  Ik heb helaas nog niet het genoegen gehad om Ilse te ontmoeten, maar Arton is een hele gastvrije, zachtaardige kunstenaar! Iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Bij binnenkomst werd ik getrakteerd op een lekker broodje en drankje in de kantine. Een heel fijn welkom! Hij liet zijn werk zien in fotoboeken, dat was indrukwekkend en een bron van inspriratie. Daarna kwam de kennismakingsshoot. Fijne sfeer en een grote ruimte met verschillende attributen, zoals bijv. pruiken en jurken. Arton heeft veel respect voor het model en het is fijn met hem te praten. Bedankt voor de geslaagde middag!

 • #4

  Candice (woensdag, 31 juli 2019 21:12)

  Wat een fijne ervaring bij Arton en Ilse.
  Een zeer hartelijk welkom door een tof en open duo. Een koffie om een samenwerking te starten is altijd leuk. Ik voelde me bij jullie direct op mijn gemak en het was voor mij heel makkelijk om mezelf te zijn.
  Door zo'n top ontvangst was het voor mij een makkie (om dan toch een Hollands woord te gebruiken) om me volledig te geven tijdens de kennismakingshoot.
  Samenwerken met dit duo had voor mij enkel maar voordelen. xxx

 • #3

  estheradelakun (dinsdag, 30 juli 2019 15:21)

  goed samen werking ,zeer professioneel samen werking

 • #2

  Lars Holmgren (maandag, 17 juni 2019 20:04)

  Your art is great. :)

 • #1

  Gerrit van der schans (vrijdag, 09 juni 2017 07:22)

  Hoi Anton ik heb genoten van de prachtige foto's en de mooie site complimenten

About us.


This website consists of several departments.

The most significant ones being:

-Mooija-Design (photoshoots, brainstorm, idea's and photography with Arton and maybe you)

-Life Art Concept (Blog-vlogpage where backstage stories, videos and workshops will be made available)

© Mooija-Design 2023