Eindelijk !!! Daar is mijn eigen pagina weer ..... :-)

Dit ben ik ...... 

Ilse Miriam Husstege (Peters)

Geboren in Haarlem op 1 maart 1964 één van een tweeling samen met een broer. Een totale verrassing voor mijn ouders.

 

Deze foto is een zelfportret net zoals de andere foto's die ik hier zal gaan plaatsten op deze pagina en ook bewerkt door mijzelf.

Als kind was ik best een verlegen en teruggetrokken meisje, dat haar tijd invulde met creativiteit en het ontdekken van de wereld buitenshuis. Vandaar ik dit beeld goed vind passen bij mij en dat kan ik nog steeds goed zijn, niet dat verlegen zijn, maar wel op mijzelf met mijn fantasieën en ideeën.

 

Er is niets fijner dan naast de best wel harde werkelijkheid te leven in een veilige rustige wereld waarin je je kan terugtrekken en je emoties kunt verbeelden in kunstwerkjes, want enkel foto's zijn het niet meer al is dit werk wel gecreëerd d.m.v. een foto, een zelfportret voor de duidelijkheid. De kunstwerkjes hebben allen een verhaal op zich en het mooie, dat vind ik dan zelf, is dat je eruit kunt halen wat je erin ziet. Voor iedereen is dat weer een andere belevening of een herkenning. Dát wil ik heel graag delen met jullie.

 

Inmiddels ben ik nu naast de samenwerking met mijn grote liefde Arton, de beheerder van deze website, die zelf ongelofelijk mooi werk maakt geïnspireerd geraakt door zijn kunstwerkjes.

Kopiëren doe ik absoluut niet. Ik heb een compleet andere kijk en gevoel bij het zien en maken van werk en dat is dan ook gelukkig goed te onderscheiden.

Wel ben ik Arton ontzettend dankbaar dat ik de gelegenheid heb gekregen om mijn werk te mogen delen met jullie via zijn website. Vergeet ook vooral niet zijn werk op diverse pagina's op deze website te bezoeken én natuurlijk de oproep voor vraag naar medewerking in ons team, want wij kijken uit naar JOU! 

Hou je ongelofelijk van fantasy en bezit je over diverse skills op dit gebied neem gerust contact met ons op.

Verder op de website kun je lezen waar we naar op zoek zijn. Dit even tussendoor en ook absoluut niet onbelangrijk!!!

 

Hopelijk trek ik de aandacht met mijn beelden tot herkenning in het dagelijks leven en zijn of haar gevoelens. 

Elk beeld heb ik er speciaal voor gemaakt om mij te kunnen uiten en ik moet toegeven dat het zeker werkt. Zowel het fotograferen en het uiten tijdens de shoots die ik dus ook zelf doe met een kleine afstand bediening. Zo kun je heel goed in je energie komen én je gevoelens uiten. Ik vind het een ware therapie. Dat ervaar ik ook bij de fotografen waar ik heel graag mee samenwerk. Een reden waarom ik ook voor een selfie shoot kies is dat ik dan de foto's exact kan bewerken zoals ik mij op dat moment voel. Dat wil niet zeggen dat een fotograaf dat niet kan, maar dan mag ik de foto's niet bewerken en dat is o.a. ook een ware passie voor mij geworden.

 

Ik zal je meenemen in mijn wereld van emoties, oftewel, mijn persoonlijke rollercoaster en onderaan is een ruimte waar je een mening of reactie achter kunt laten en ik zeg schroom alsjeblieft niet dat te doen. Ik zal het zeker zeer waarderen én ook geheel belangrijk, het hoeft niet altijd positief te zijn :-) Het mag natuurlijk wel, maar een smaak verschilt nu eenmaal en dat is zo ongelofelijk fijn want anders zal de wereld zo saai zijn. 

 

 

Nieuw werk Ilse

Mijn intentie is weer geheel nieuw werk te gaan maken. Een hele tijd was ik in de lappenmand. De creativiteit was ook weg en de energie, maar ik hoop dat 2023 mij dit weer gaat brengen :-) !!!!!

Mijn voorlaatste werk, een drieluik.

Waar ik best wel trots op ben.

Face my personal rollercoaster and I hope you like it and maybe you recognize your own feelings in it!

Wordt spoedig vervolgd .........

Updated 02-10-2020

About us.


This website consists of several departments.

The most significant ones being:

-Mooija-Design (photoshoots, brainstorm, idea's and photography with Arton and maybe you)

-Life Art Concept (Blog-vlogpage where backstage stories, videos and workshops will be made available)

© Mooija-Design 2023